iDesk LT voor ontwikkelaars

Met iDesk Learning Tracker krijgt u als uitgever/ ontwikkelaar inzicht in het gebruik van uw app op een manier die tot dusver niet mogelijk was: Waar ervaren gebruikers problemen? Slaan ze opdrachten of levels over? Welke opdrachten zijn te makkelijk, dan wel te moeilijk? Hoe presteren gebruikers? En is er verschil in gebruik of prestaties naar geslacht of nationaliteit? iDesk LT geeft u antwoord op deze vragen.

Meerwaarde voor ouders en docenten

iDesk LT biedt ook meerwaarde aan uw klanten. Ouders kunnen de prestaties van hun kind inzien en vergelijken met leeftijdsgenoten. Ook voor docenten biedt iDesk LT meerwaarde. Met iDesk Learning Tracker als educatief centrum hoeven docenten niet meerdere apps op tientallen iPads individueel bij te houden maar krijgen zij een overzicht van het gebruik van hun leerlingen in één overzichtelijk dashboard. Dit vereenvoudigt en faciliteert het gebruik van educatieve apps in het onderwijs.

Openstelling

iDesk Learning Tracker BV en onze partners zijn de afgelopen maanden hard bezig geweest om de laatste technische uitdagingen af te ronden en de eerste apps aan iDesk te koppelen. De methodiek is nu zo doorontwikkeld dat wij deze binnen enkele weken willen openstellen voor nieuwe ontwikkelaars.

Uw app koppelen aan iDesk LT gaat in vijf gemakkelijk stappen:

Stap 1: Schrijf u alvast in bij iDesk LT via ons contactformulier. Geef in het dropdown-menu aan welk SDK* u gebruikt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een (verdere) technische intake.

Stap 2: U ontvangt van ons inloggegevens waarmee u de benodigde iDesk LT module en technische documentatie kunt downloaden. Deze module is eenvoudig in uw app te implementeren en verzorgt de communicatie tussen de educatieve app en de iDesk Learning Tracker app.

Stap 3: Implementeer “tellertjes” in uw app die tijd, fouten en/of score bijhouden. Indien u dit al doet hoeft u deze data slechts via de module beschikbaar te stellen.

Stap 4: Doorloop gezamenlijk met ons de testprocedure. Zo kunnen wij u ervan verzekeren dat de data zonder problemen in de database verschijnt.

Stap 5: Biedt uw app (met iDesk LT module) aan bij de Apple App Store. Zodra de update beschikbaar is kunt u de geaggregeerde gegevens van gebruikers inzien via de web-gebaseerde omgeving van iDesk LT.

*iOS native (Xcode) en Corona SDK worden vanaf de openstelling ondersteund. Adobe Air ontwikkelaars kunnen zich vast in schrijven en ontvangen bericht zodra de module voor het desbetreffende SDK beschikbaar is.