Educatieve apps

Heppi:
Website: http://www.heppi.nl

App Leeftijd: Categorie: Download: Omschrijving
App Heppi Jop gaat eten
Jop gaat eten
2+ Onderwijs App Store Help Jop de Giraf met de stappen rondom het avondeten door o.a. boodschappen te doen, koken, eten op te scheppen en de afwas doen.
App Heppi Job gaat slapen
Jop gaat slapen
2+ Onderwijs App Store “Jop gaat slapen” is winnaar van de Media Ukkie Award 2012 voor Beste App en voor de Media Ukkie Award 2013 is de volgende jop de Giraf App “Jop gaat eten” genomineerd!
App Heppi Jop zoekt dezelfde
Jop zoekt dezelfde
2+ Onderwijs App Store De App biedt peuters en kleuters meer dan een standaard Memory spel door allerlei innovatieve spel- en leermogelijkheden toe te voegen!

 

Juf Jannie:
Website: http://jufjannie.nl/

App Leeftijd: Categorie: Download: Omschrijving
Juf Jannie Letters Lezen
Letters leren lezen
4+ Lezen App Store Begint je kind zich te interesseren voor letters?
 Juf Jannie – Letters leren lezen bestaat uit zeven leuke oefeningen die uw kind helpen om het lezen van de letters onder de knie te krijgen. De letters worden net zo uitgesproken als uw kind ze ook op school leert.
Juf Jannie Kinderboerderij
Kinderboerderij
4+ Taal App Store Jannies kinderboerderij heeft een effectieve aanpak voor het uitbreiden van woordenschat. Het is gebaseerd op woordenschatdidactiek gebruikt in het onderwijs. Het is een geweldige applicatie om te hebben als onderdeel van het educatieve thuisaanbod voor uw kind.
Juf Jannie De Zee
Leer me de woorden
4+ Taal App Store Leer woorden, bijbehorende lidwoorden en zinnen door associatie. Het is net of je kind bezig is met een interactief prentenboek waarbij alles in het boek klikbaar en leerzaam is. Gemaakt door leerkrachten.

 

TopoMonkey
Website: http://www.topomonkey.nl

App Leeftijd: Categorie: Download: Omschrijving
Topo Monkey Nederland educatieve app
Topo Nederland
4+ Topografie App Store Topo Nederland is de leukste app om spelenderwijs de topografie van Nederland te oefenen. Geen saaie quizzen of vlaggenpuzzels, maar een snelle actiegame waarin je topografische kennis op de proef wordt gesteld.
Topo Monkey Europa iPad app
Topo Europa
4+ Topografie App Store Topo Europa is de leukste iPad app om spelenderwijs de topografie van Europa te oefenen. Geen saaie quizzen of vlaggenpuzzles, maar een snelle actiegame waarin je topografische kennis op de proef wordt gesteld.
Topografie China iPad app
Topo China
4+ Topografie App Store Topo China is de leukste app om spelenderwijs de topografie van China te oefenen. Geen saaie quizzen of vlaggenpuzzels, maar een snelle actiegame waarin je topografische kennis op de proef wordt gesteld.

 

Q42
Website: http://q42.nl

App Leeftijd: Categorie: Download: Omschrijving
puzzelspel iPad app
Quento
4+ Rekenen App Store Quento is een nieuw puzzelspel voor jong en oud waarin het simpelste sommetje al een leuke uitdaging kan zijn!